Een optimale merkbeleving

De auto behoort tot het meest boeiendste product ooit gemaakt. Auto's zijn niet alleen belangrijk als vervoermiddel, maar ook als modeartikel, verzamelobject, hebbedingetje of statussymbool.

Met de huidige technische vernieuwingen en de trends in de markt in ons achterhoofd benaderen wij uw evenement. De aanschaf van een auto gebeurt voor 96% op basis van gevoel. Op welke wijze benadert u de huidige markt? Experience Center Rosmalen biedt u de ideale omgeving voor de optimale autobeleving waardoor uw klanten de bijzonderheden op een unieke wijze beleven.

De identiteit van het merk werd sterk benadrukt.


Een evenement leent er zich uitstekend voor om het specifieke gevoel uit te dragen dat u wilt overbrengen en er kan bovendien in één keer gecommuniceerd worden met een grote groep. Daarnaast is de introductie via een evenement ook een manier om de technische- en verkooptrainingen aan elkaar te koppelen.

Bijvoorbeeld een introductie combineren met een training waarin een verkoper leert waarin het nieuwe model zich onderscheidt van andere modellen binnen de lijn of concurrerende modellen. Gedegen kennis van concurrentievergelijking bij de verkoper verhoogt immers de uiteindelijke omzet.

   
Home - Over Experience Center Rosmalen - Accommodaties - Automotive evenementen - Bedrijfsevenementen - Cases - Nieuws - Contact en route
Alle rechten voorbehouden. Experience Center Rosmalen is een handelsnaam van Experientis B.V.